Vill du jobba hos oss?

Du är alltid välkommen att skicka in din ansökan om du vill söka jobb hos oss och tror att du skulle passa bra in på Conservator.

Du mailar enklast in din ansökan till oss på adressen jobbahososs@conservator.se.

Ekonom/administratör sökes till Kalmar

Nu söker vi en självgående ekonomiadministratör till vårt kontor i Kalmar. Tjänsten är på 75% och innebär att ha hand om både administration och ekonomi.

Vi söker en person som är glad, flexibel och prestigelös som kan passa väl in i vår personalstyrka. Du är inte rädd för att hugga tag i det som behövs även om det kan vara lite utanför ditt arbetsområde.

Ekonomitjänsten innebär kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, betalningar, skatter och moms, löneadministration, hyresdebiteringar samt bokslutsarbete med stöd av vår revisionsbyrå. Utöver ekonomiuppgifterna så innehåller tjänsten även allmänna administrationsuppgifter som exempelvis administration av utbildningar och konferenser.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet, Visma Lön och Pyramid. 

Är du rätt person? Skicka in en ansökan till:

jobbahososs@conservator.se. Märk ansökan med ”Administratör Kalmar”

Fuktkonsulter till Jönköping

Vi söker fuktkonsulter till vårt kontor i Jönköping som ska stärka vårt team som jobbar för framtiden, med att skapa ett fuktsäkert byggande.

Du ska helst vara Byggdoktor eller Diplomerad Fuktsakkunnig. Likvärdiga utbildningar kan vara av intresse. Högskoleutbildning i grunden är en merit.

Vidare ska du kunna arbeta självständigt såväl som i team. Conservator arbetar mycket i olika personalkonstellationer, beroende på typ av projekt och uppdrag. Tjänsterna innebär en stor frihet under ansvar, med egen planering, där kunden alltid ska vara i fokus.

Är du rätt person? Skicka in en ansökan till:

jobbahososs@conservator.se. Märk ansökan med Fuktkonsult Jönköping

Har du andra frågor eller tror du att vi är i behov av dig även om du inte hittar en tjänst som passar ovan är du alltid välkommen att kontakta oss på adressen jobbahososs@conservator.se så återkommer vi så snart vi kan.